Vision board

Vision board

Satte upp min bredvid sovrumsdörren, då ser jag den varje dag.

Enda sedan jag var ung så har jag stött på denna sak när jag har varit mitt i ett livsval och livsförändring. Men jag har inte anammat det förrän nu.

Om minnet inte sviker så hade Oprah Winfrey (kommer ni ihåg henne) ett program om detta. Och det dyker upp lite här och där på tv och nätet.

Det benämns olika, vision board, wish board, dream board, önske tavla, dröm tavla m.m. Alla har dock samma syfte. Nämligen att du skriver ner dina drömmar/visioner/mål om livet. Och du sätter upp det i ditt hem någonstans där du kan se det varje dag.

Den hjälper dig att fokusera på vart du vill komma i livet. Och när du arbetar på den så kan du göra tillägg på en viss vision ju närmare målet du kommer. Samt du kan förändra genom att plocka bort visioner och lägga till. Det handlar om vad DU vill i livet och att DU har kontroll på vägen dit.

Jag som håller på med Reiki där man pratar om energier runt omkring oss, något jag trott på sedan jag var väldigt ung. Vet också att när du skriver ner och visualiserar det i ord så skickar du energi till detta.

Och de som tror på änglar/hjälpare/ljusvareleser som hjälper oss, en sådan här visar dem väldigt tydligt vad DU vill ska ske!

Jag började jobba på min idag.

Bjuder på mina första visioner som jag jobbar för. Vissa visioner är ju personliga så de bjuder jag inte allmänheten på.

Berättar om ett av mina personliga visioner som jag lät vara synlig. Nämligen hitta glädjen till matlagningen igen. Jag förlorade den förra hösten, då jag lagade flera olika rätter per dag till min make som inte fick i sig mat. Det som han var sugen på före jag började var han inte sugen på när det var färdigt.

Jag fyllde frysen med massa små matlådor med en del av en maträtt. Som köttfärs i en låda, sås i en annan osv.

Själv tvingade jag i mig mat, för jag hade ingen aptit, ingen hunger. För vem mår bra när ens make tynar bort i cancer.

Min glädje för mat och matlagning försvann och jag har inte hittat den sedan dess. Hungern och aptiten har dock återkommit så jag har slutar rasa i vikt.

Dottern är också väldigt kräsen och vill endast ha ägg och korv med ris. Så svårt att inspireras.

Men jag kommer ihåg glädjen. Och jag vet att jag är duktig kock. Så jag vill hitta tillbaka dit igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakt

Address: Hästskovägen 9, 812 51 Åshammar
Email: mervi.ruuskanen@chillaner.se
Tel: 070-516 78 06

Öppettider

Endast tidsbokning