Tarot kurs

Jag har under några år kikat på tarot men inte känt att det var för mig riktigt, jag har velat ha något mer handfast gediget som jag kan känna, klämma på i mina händer.

Men åren går och förändringar sker, så under detta år av förändring har jag varit in och sneglat och finderat på Silvermånes kurser flertalet gånger.
Men dessa blir fullbokade fort och jag vet ju inte hur mitt liv som är i sån otrolig förändring ens ser ut om 2 månader ännu mindre om ett halvår.

Men så hände det att hon hade en sen avbokning, när hon hade kurs i grannbyn. Såg detta när jag var på väg och skulle lägga mig på kvällen, skrev snabbt på inlägget att jag var intresserad men behövde kolla barnvakt bara.

Nästa dag hade jag ordnat barnvakt och åkte iväg på kursen. Ja, helt rätt det började samma dag!

Stressade och funderare om jag skulle klara detta.

Men det gick bra, så fascinerande att det stämde det vi fick ordspy ut liksom. Nog för att jag har haft bra instinkt och föraning tidigare med. Men nu får jag verktyg som hjälper mig att göra det mer medvetet.

Samt att det är ett trevligt gäng hjälper ju.

Nu ska Narren få följa mig ett tag, och jag känner ju att jag har ju redan under detta år hoppat på narrens resa där jag upptäcker livet på nytt och vandrar okända vägar med hopp, framtidstro och optimism.

Denna kurs hoppade jag på för min egen skull, inte för företaget faktiskt. Utan för att jag själv ville.

Kursboken och narren (köpte ju en tarot kortlek då jag bara skulle ha just den)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakt

Address: Hästskovägen 9, 812 51 Åshammar
Email: mervi.ruuskanen@chillaner.se
Tel: 070-516 78 06

Öppettider

Endast tidsbokning